Terazi burcu özellikeri : 22 Eylül ve 22 Ekim tarihleri arasında doğanların burcudur.

  28 Eylül tarihinde doğan kişiler terazi burcu olmaktadır. Terazi burcu 22 Eylül ve 22 Ekim tarihleri arasında doğanların burcudur.

 


 

Terazi burcu özellikleri nelerdir?

Terazi burçları genel olarak akıllı, mantıklı ve aşk dolu özelliklere sahiplerdir. Terazi burçları hayallerine ulaşmak için çok çalışırlar. Terazi burçları genel olarak uzlaşı yanlısı ve kibar özellikleri ile bilinirler. İlişkilerinde adil olan terazi burçları mantıkları ile birlikte hareket ederler.

Terazi burcu en çok neyi sevmez?

Terazi burcu sevmediklerinden bir tanesi riskli işler arasında yer almaktır. Riskli işler terazi burcunun huzurunu kaçıracağından bu tür işlerin içinde bulunmaktan hoşlanmaz. Bireysel olarak hareket eden insanlar terazi burcu sevmedikleri arasında yer alır.

Teraziler kimle anlaşır?

 

Terazi burcunun burç uyumu

Terazi burcunun en iyi anlaştığı burçları, Kova, İkizler ve Yay olarak sıralayabiliriz. Kova – Terazi uyumu: Kova da Terazi de sosyalleşmeyi, konuşmayı ve insan içinde olmayı severler. Bir çift olarak sosyal hayatları oldukça zengin ve doyurucu olacaktır.

Teraziyi ne mutlu eder?

Terazi burcu doğaya oldukça meraklıdır. Doğa yürüyüşleri, doğa ile ilgili olan her şey terazi burcu sevdikleri arasına girer. Bunun yanı sıra terazi burcu sevdikleri arasında lüks bir yaşam da yer alır. Lüks bir hayat sürmeyi seven terazi burcu rahatına ve huzuruna düşkündür.

Terazi burcu hangi burçtan nefret eder?

Boğa, Oğlak ve Başak burçlarıyla iyi anlaşamayan Terazi burçları, kolay etkilendikleri için kolayca kanabilirler. Boğa, Oğlak ve Başak burçlarıyla bu yönde ters düşen Teraziler anlaşılması oldukça zor bir burçtur.

Terazi burcu kıskanır mı?



Teraziler mutlu oldukları ve değer verdikleri bir insanla ilişki yaşadığında kıskanç olma eğilimindedir. Ancak her zaman daha iyisini hedefleyen Teraziler, daha iyi gözüken bir ilişki gördüklerinde kıskanma eğilimde olurlar. Harika giden bir ilişkileri olsa da yine de kıskançlık hissederler.

Terazi burcu hangi burçla aşk yaşar?

Terazi burçları Kova burcunun zekasına hayran kalabilir. Yay burcu ile uzun yıllara yayılan, vazgeçilemeyen ama rayına da oturtulamayan ilişkiler yaşamaları mümkündür. Balık veya Başak burçları ile Terazi ilişkisi, iki taraf için de hem son derece heyecanlı hem de oldukça yıpratıcı olabilir.

Terazi burcu sinirlenince ne yapar?

 

Terazi: Sinirlendiğinde gayet çekici bir şekilde gülümser, karşısındakini mat edene kadar da bunu sürdürür. Ağzını asla bozmaz. Ancak ne yapar eder, kim haklı kim haksız tespit edilene kadar konuşur.

Terazi burcu cilveli mi?

Terazi burcu kadını burçların en zeki, cilveli, çekici ve arkadaş canlısı kadınlarından biridir. Zarafeti ve kadınlığı ile daima dikkat çeken bu insanın aynı zamanda vahşi bir tarafı vardır.

Terazi burcu çapkın mı?

Venüs aşk ve tutkuyu temsil ediyor. Dolayısıyla Venüs'ün yönettiği Terazi burcu en çapkın burçlar listesinin başında bulunuyor. Yeni insanlar tanımaktan hoşlanan Terazi burçları, sosyalleşmeyi de çok sever.

Terazi burcu sekste nelerden hoşlanır?

Sekste kendinizi ifade edin

Teraziler kadınlarının yatakta ifade edici olmalarını severler. Terazi için romantizm ve ilişkiler hem alıcı hem de verici şeylerdir ve cinsel hayatta da bu dengenin olmasını isterler. Onun sizin için arzularını ifade etmesi gibi sizin de ona dair arzularınızı ifade etmenizi ister.

Terazi burcu takıntılı mı?

 

Terazi burcu insanı, sadece hassas ruhlu ve ince düşünceli değildir; çok da takıntılıdır. Hem çevresine, hem kendisine. Kafasına bir şey takmadan boş gezdiği bir dönemi yoktur onun.

Terazi burcu yalnızlığı sever mi?

“Beraber yapalım” Terazi burcunun ana temasıdır. Terazi burcu yalnızlığı ve yalnız kalmayı hiç sevmez. Şunu unutmamak gerekir. Terazi burcu dengesini bulana kadar sürekli dengesiz davranışlarını gözlemleyebilirsiniz.

Terazi burcu aşk acısı çeker mi?

Fakat söz konusu ayrılık olduğu zaman, çabuk toparlanabilir. Etrafında ona gizliden gizliye aşık olan fazla insan vardır. Onlardan birine şans verebilir. Bu yüzden aslında terazi burcunu aşk acısı yıkmaz ama yalnız kalmak onun en büyük korkusu olur.

Terazi burcunun aşkı nasıl olur?

Terazi burcu aşk hayatında huzur anlayışındadır. Huzurunu kaçıracak ya da ona gerginlik yaşatacak ilişkilerden uzak durmaya çalışır. İlişkiyi huzur bulmak için yaşayan terazi burcu aşk hayatında sakinlik ister. Terazi burcu aşk hayatında da karakterinin özelliklerini taşır ve estetik değerlere önem verir.

Terazi Burcu: Kararsızlık Korkusu

Ancak, bu burcun da en korkak burçlar arasında olduğu kabul edilir. Terazi burçları, kararsızlık korkusu yaşarlar. Hayatlarında dengeyi korumak için çok çaba sarf ederler ve herkesin mutlu olmasını isterler. Bu nedenle, riskli veya zor kararlar vermekten kaçınırlar.

Terazi burcu ihanet eder mi?


Kararsız ruh halleri nedeniyle aldatmaya meyillidirler. Yanlış olsun olmasın her zaman aldatmayı düşüneceklerdir. Bununla birlikte terazi burçlarının eşleri eğer eğlenceli, maceracı ve iyi bir dost ise sadık kalmaya çalışırlar.

Terazi kimi sever?

Terazi burcu gözüne hoş gelen, estetik bakımdan değeri yüksek, sanatsal dokunuşlara sahip şeyleri çok sever. Sosyal bir birey olmak ya da sosyal bir arkadaş çevresine sahip olmak terazi burcu sevdikleri arasında yer alır.

Terazi burcunun en iyi özelliği nedir?

Terazi burcunun uyumlu yapısı onun etrafındaki kişiler için işi kolaylaştırır. Terazi burcunun olumlu yönleri arasında yardımsever olması da yer alır. Yardımsever kişiliği ile herkesin yardımına koşar. Oldukça barışçıl yapısı ile kavga ve huzursuzluktan hiç hoşlanmaz.

Terazinin ruh eşi kimdir?

7. Terazi burcunun ruh eşi: Koç, Boğa, Aslan

Terazi, Venüs tarafından yönetilen barışçıl ve ilişki odaklı bir burçtur. Karşıt burcu Koç'tur ve çok farklı olsalar da birbirlerini iyi tamamlarlar, birbirlerine denge bulma konusunda yardımcı olabilirler.

Terazi sadık mı?

"İlişki durumları oldukça karmaşık olan Terazi burçları, partnerlerine sadık değillerdir. " Daha çok yüzeysel ilişkiler kurabilen Teraziler, karşılarından kötü bir hareket gördüklerinde onları buna pişman ederler. Akılları çoğunlukla havadadır.

Terazinin lakabı nedir?

TERAZİ: Baş belası. AKREP: Sır küpü.

Hangi burç iki yüzlü?

İki yüzlü burçlar, insanların kafa karıştıran veya iki farklı yüzünü gösteren kişilikleri ile bilinirler. Astrolojide bu burçlar genellikle İkizler, Akrep ve Terazi olarak kabul edilir. Bu burçların insanları, genellikle kendilerini ve başkalarını etkilemek için farklı kişilik özellikleri sergilerler.

Dünyanın en tembel burcu nedir?

Terazi çoğu zaman uyku düşkünüdür. Saatlerce uyumuş olsa bile uykusuz ve yorgun olduğunu öne sürer.Teraziler ortamın elektriklenmesinden daha doğrusu kavga çıkmasından çok korkarlar. Birileriyle tartışma amaçlı yüz yüze gelmek onlara kâbus gibi gelebilir. İnsanların gergin olduğu ortamlardan ışık hızıyla sıvıştıkları görülür.


Yorum Gönder

0 Yorumlar